Menu PLint-sites Webdesign en Webapplicaties
logo PLint-sites

PLint-sites

Webdesign - Webapplicatie klein pijltje

Portfolio website

Een portfolio website is een website waarbij, zoals de naam als zegt, een portfolio centraal staat. Dit type websites is ideaal voor bijvoorbeeld kunstenaars en fotografen: zij laten gewoon hun werk voor zich spreken!

In plaats van teksten staan afbeeldingen centraal op een portfolio website. Scherpe afbeeldingen zijn dan een must voor een strak design. Toch moeten ook de teksten niet vergeten worden, want deze zijn voor de vindbaarheid via zoekmachines van groot belang.

In WordPress zijn er tal van thema’s beschikbaar voor portfolio websites. Deze thema’s zijn speciaal ontwikkeld om de afbeeldingen in het zonnetje te zetten. Bij PLint-sites kunnen we in korte tijd een portfolio website voor je opzetten op basis van zo’n thema en dit verder op maat maken voor de beste beleving. Via de beheeromgeving van het WordPress CMS kan je vervolgens zelf eenvoudig je website uitbreiden en nieuw werk toevoegen.

Ook kunnen we een portfolio website helemaal voor jou op maat maken aan de hand van een (eigen) ontwerp. Zo kan je je website volledig naar eigen wens inrichten zodat je portfolio optimaal tot zijn recht komt.

Portfolio websites ontwikkeld door PLint-sites

Tjelpanja - Art & Spiritual

portfolio website Anja Tjelpa

Voor kunstenaar Anja Tjelpa hebben wij begin 2017 de website 'Tjelpanja - Art & Spiritual' ontwikkeld. Op deze portfolio website kan Anja eenvoudig nieuwe kunstwerken plaatsen via de WordPress beheeromgeving. Daarnaast zijn hier blogs te lezen over diverse spirituele onderwerpen.

Omdat kunst niet beperkt hoeft te blijven tot Nederland, is deze website tweetalig opgezet.

Bekijk Tjelpanja

Ineke Tesselaar

portfolio website Ineke Tesselaar

Voor beeldend kunstenaar Ineke Tesselaar hebben wij in het voorjaar van 2016 de website volledig vernieuwd. Omdat enkel het werk, de exposities en een contactformulier gewenst waren, hebben we gekozen voor een one-page site. De verschillende blokken staan onder elkaar op een HTML pagina en kunnen via het menu bereikt worden of door te scrollen.

De kunstwerken worden in een ronddraaiende slider getoond. Het belangrijkste voordeel hiervan is dat ieder kunstwerk in de juiste verhoudingen wordt getoond.

Bekijk de website van Ineke Tesselaar

Edith Snoek

portfolio website Edith Snoek

Voor de website van beeldend kunstenaar Edith Snoek is gekozen voor een traditionele opzet. Op de homepage staat een werk centraal, op de portfolio pagina worden alle kunstwerken in een grid getoond waarbij een klik op een thumbnail een grote afbeelding in beeld brengt.

Reactie van Edith Snoek
"Leonie houdt nu al bijna 4 jaar voor mij mijn website bij. Ik ben daar erg blij en tevreden over. Leonie reageert altijd snel en accuraat en denkt, indien nodig, ook met me mee. Als kunstenaar kan je niet zonder een goede website. Die heb ik dus, en daar ben ik erg blij mee. Complimenten!"

Bekijk de website van Edith Snoek

Ook een portfolio website?

Laat je werk voor je spreken met een portfolio website van PLint-sites. We bespreken graag de mogelijkheden!